This is alternative content.



Opinie "Qursantów"



Autor: Marta
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 13.05.2017 godz. 18:13

Wybrałam szkołę Qursant, kierując się pozytywnymi opiniami. Teraz wiem, że był to strzał w dziesiątkę ? mam prawo jazdy! Do Pana Jurka z Qursanta trafiłam po zakończonym trzy lata wcześniej kursie w innym ośrodku. Nie zdałam wtedy egzaminu wewnętrznego i splot dodatkowych niekorzystnych okoliczności sprawił, że odpuściłam. Gdy pomysł zdobycia prawa jazdy znowu odżył, nie chciałam wracać do poprzedniej szkoły, w pamięci miałam trudności z ustalaniem terminów jazd, jazdy w korkach oraz totalny brak kultury i wyniosłość właściciela szkoły, który przeprowadzał egzaminy wewnętrzne. Teraz pomimo trudniejszej sytuacji, bo mniejszej ilości czasu (praca i dwójka małych dzieci) w ciągu dwóch miesięcy przeszłam cały kurs jeszcze raz i zdałam egzamin. Pnieważ było to duże przedsięwzięcie logistyczne w mojej rodzinie, potrzebowałam pomocy - dziękuję mężowi i mojej mamie ? oraz dogodnego harmonogramu jazd i wielkiej determinacji, którą skutecznie wspierał Pan Jurek. W poprzedniej szkole wyjeżdzenie obowiązkowych 30 godzin zajęło mi pół roku a tutaj niecałe 1,5 miesiąca. Krótko mówiąc największe plusy tej szkoły to po pierwsze: Pan Jurek ? doskonały intruktor, profesjonalista, bardzo zaangażowany, zawsze cierpliwy, kiedy trzeba grzecznie obsztorcuje a kiedy trzeba podniesie na duchu. Życzliwy i pełny wiary w Cebie. Zależy mu równie mocno jak Tobie. Poza tym świetna komunikacja, gdy wiedziałam, że będę mogła zadzwonić bardzo późno Pan Jurek sam nalegał bym śmiało dzwoniła, zdarzało mi się to nawet po 22. Gdy był ogromny korek Pan Jurek z własnej inicjatywy poprowadził auto przez blisko godzinę a ja zaczęłam jazdę w normalnych warunkach. Jazdy wykorzystujesz dla siebie w 100 %. Po drugie: możliwość zdawania egzaminu na samochodzie, którym uczysz się jeżdzić. Nic Cię nie zaskoczy, w drodze na egzamin prowadzisz Ty, więc masz okazję przypomnieć sobie co i jak, jesteś przyzwyczajony do kamery. Po trzecie: internetowy kurs teoretyczny. Super sprawa dla zapracowanych i zajętych ludzi jak ja ? Przerabiasz materiał kiedy chcesz, po każdym rozdziale test, a sam kurs był napradę ciekawy i kilkakrotnie wracałam do niektórych tematów bez przymusu, tylko po prostu z zainteresowania swojego lub innych czynnych kierowców, którzy sami byli zaskoczeni niektórymi informacjami. Pan Jurek zostawił mi garść cennych rad i uwag, które na pewno pomogą mi w samodzielnym prowadzeniu samochodu. Polecam z czystym sercem!

Autor: Kasia
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 06.11.2016 godz. 22:00

Chciałabym bardzo polecić szkołę jazdy Qursant. Swój kurs prawa jazdy odbyłam co prawda w innej szkole, ale przez 30 godzin nie nauczyłam się nawet połowy tego co u pana Jerzego przez zaledwie kilka godzin. Żaden z kierowców nie zwracał nigdy uwagi na to jak dokręcam kierownicę, czy jak trzymam nogi na pedałach, co powodowało, że radziłam sobie na drodze, ale czułam ogromny strach i niepewność, że coś robię źle i kiedy zabraknie osoby po prawej stronie nie poradzę sobie. Pan Jerzy pomógł mi się przełamać, powiedział co robić żeby być pewną swoich ruchów na drodze i nie spowodować żadnego zagrożenia. Jeździliśmy po całej Warszawie abym nie bała się wsiąść do nowego samochodu po dostaniu prawa jazdy, bardzo łatwo było nam dograć terminy jazd, pan poświęcał mi 100% swojej uwagi, zaproponował mi wiele ćwiczeń na poprawę dokładności skrętów, miał wspaniałe podejście do człowieka, a ponadto miałam możliwość jazdy w samochodzie w którym zdawałam potem egzamin! Był to dla mnie ogromny plus ponieważ odejmował on jeden z wielu stresów tego ważnego dnia. Zdałam za pierwszym razem ale bardzo żałuje, że nie odbyłam całego kursu w tej szkole jazdy bo taki kurs i zachowania wyćwiczone na nim zostają na całe życie :)

Autor: Aneta
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 21.04.2016 godz. 10:14

Jeżdżenie samochodem to moje marzenie od czasu zdania matury, ale jak to w życiu bywa, zawsze było coś ważniejszego. W końcu uznałam, że jeśli nie teraz, to wcale. O szkole Pana Jurka dowiedziałam się od koleżanki, która nie tylko chwaliła kurs i Instruktora, ale stanowi żywy przykład profesjonalnego wyszkolenia (jeździ samodzielnie po Europie, od kiedy tylko zdobyła prawo jazdy). Oczywiście przeczytałam też opinie zamieszczone w Internecie i na tej stronie. Już na początku spotkań z Panem Jurkiem przekonałam się, że wszystkie przeczytane wcześniej "laurki" to sama prawda. Mogę jedynie się dołączyć - po prostu Instruktor to chodzący (w tym przypadku jeżdżący!)profesjonalizm i życzliwe podejście. Jeździliśmy po całej Warszawie, tak żebym potrafiła poradzić sobie w każdej sytuacji - zarówno na dużych skrzyżowaniach, rondach, jak i w wąskich uliczkach. Ćwiczyliśmy na placu manewrowym, który dla mnie stanowił spore wyzwanie. Nigdy nie doświadczyłam, żeby Pan Jurek zdenerwował się kolejny raz pokazując mi "jak patrzeć". Przeciwnie, za każdym razem zmieniał sposób tłumaczenia i metody nauki, wierząc że wreszcie coś odniesie skutek. Jedyne czego nie da się wymóc na Instruktorze, to pokazania, jak się wykonuje łuk "na małpę". Takie podejście docenia się dopiero wtedy, gdy jeździ się samodzielnie, bo jak mówi Instruktor "trzeba myśleć". Dzięki temu egzamin zdałam za drugim razem. Nie da się uniknąć stresu, więc mimo miłego egzaminatora i dobrego przygotowania, nie wyjechałam z placu. Drugi egzamin to już zupełnie co innego. Trafiłam na egzaminatora, który robił wszystko, żeby wyprowadzić mnie z równowagi, do tego złe warunki pogodowe i tylko lub aż to, co niezmienne - wsparcie Instruktora i zapamiętane Jego dobre rady. Okazało się, że Pan Jurek nie tylko przygotował mnie praktycznie do prowadzenia samochodu, przygotował mnie także mentalnie do dzielenia uwagi pomiędzy to, co dzieje się na drodze, a zaczepki siedzącego obok egzaminatora. Rady Pana Jurka pozwoliły mi na zachowanie spokoju i zdanie egzaminu. Po dwóch tygodniach odebrałam prawo jazdy. Od razu wsiadłam sama do samochodu i okazało się, że... marzenia się spełniają. Jeżdżę swoim autem i cały czas mam w głowie rady Pana Jurka, żeby "szeroko patrzeć oraz myśleć za siebie i za innych". Z pełnym przekonaniem polecam wszystkim, gdyż ten kurs to nie tylko pewność zdanego egzaminu, ale i pewność, że jest się przygotowanym do samodzielnej jazdy.

Autor: Kasia
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 27.11.2015 godz. 21:23

Dziś zdałam egzamin! Udało się to dzięki cierpliwości i konsekwencji Pana Jerzego, który za każdym razem przy popełnieniu przeze mnie błędu ( a miałam tendencję do popełniania wciąż tych samych błędów), przypominał mi co muszę w swojej jeździe korygować. Szkoda, że nie trafiłam do Pana Jerzego od razu! Wcześniej miałam już 3 instruktorów z różnych szkół i żaden nie wykazał tyle zaangażowania i profesjonalizmu co Pan Jerzy, który zawsze był punktualny, słowny, konkretny , wymagający ale i bardzo życzliwy. Nauczył mnie ?patrzeć na drogę? i myśleć przy kierowaniu samochodem. Po prostu czułam, że Panu Jerzemu zależy na tym by dobrze mnie nauczyć jeździć i autentycznie ucieszył się, że udało mi się zdać egzamin! I po naszych jazdach ( po wcześniejszych naukach w innych szkołach to się nie udało) zrobiłam to za pierwszym razem. Wszystkim będę polecać Qursanta!

Autor: Marta
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 09.07.2015 godz. 03:45

Pierwsze próby zdobycia prawa jazdy podjęłam jakieś 4 lata temu, niestety z beznadziejnym skutkiem. Negatywne wyniki egzaminu dość szybko mnie zniechęciły do kolejnych prób, co w sumie może i było dobre, ponieważ odbyty kurs tak naprawdę nie dał mi umiejetności potrzebnych kierowcy. Wtedy jednak nie do końca zdawałam sobie z tego sprawę, poprostu stwierdziłam, że się do tego nie nadaję i zrezygnowałam z zamiaru zdobycia prawka. Minęło te kilka lat i stwierdziłam, że może jednak warto by było spróbować jeszcze raz, w innej szkole jazdy, może tym razem sie uda. Szkołę pana Jerzego znalazłam przypadkowo w internecie, przeglądajac oferty warszawskich szkół jazdy, czytałam opinie na forach i to one tak naprawde przekonały mnie do wyboru tej wlaśnie szkoły. Dziś wiem, że to była dobra decyzja, egzamin zdany i z przekonaniem twierdzę, że lepiej nie mogłam trafić. Przede wszystkim pan Jerzy to instruktor, któremu zależy, żeby kursant nauczył się jeździć, a nie tylko zdał egzamin (co wbrew pozorom nie oznacza tego samego), nie uczy mechanicznych schematów na manewry na łuku,czy też obroty przy skrętach na skrzyżowaniach, podchodzi do uczenia konkretnej osoby indywidualnie, uczy prawidłowego patrzenia na drogę i myślenia podczas jazdy (czego też nie można wbrew pozorom powiedzieć o wszystkich szkołach jazdy). Bardzo dużą zaletą jest możliwość zdawania egzaminu samochodem, którym uczymy sie jeździć- przynajmniej sytuacja stresowa na egzaminie, związana z jazdą nieznanym autem odpada :) Wszystkim, którzy mają obawy czy dadzą sobie radę za kółkiem, szukaja po raz pierwszy szkoły jazdy, lub tak jak ja po nieudanym podejściu chcą spróbować jeszcze raz, gorąco polecam ta szkołę i zapewniam, że to jest trafiony wybór. Wszystkim przyszłym kursantom życzę powodzenia, z QURSANTEM na pewno dacie radę, a mojemu instruktorowi jeszcze raz DZIEKUJE ! :)

Autor: Paweł
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 21.06.2015 godz. 11:24

Po moim pierwszym kursie (kilka lat temu) i paru nieudanych próbach zdania egzaminu uznałem, że nie potrafię i nigdy nie będę jeździł samochodem. Nie czułem samochodu, wprost bałem się go. Całkowicie się poddałem i zaakceptowałem fakt, że nie nadaję się i nigdy nie będę kierowcą. I teraz, po tak długim czasie, dzięki mojej Najukochańszej Narzeczonej postanowiłem jeszcze raz spróbować. Na szkołę Pana Jerzego trafiłem przypadkiem, ale czytając kolejne pozytywne opinie oraz dodatkowo skuszony przyjazną ceną zdecydowałem się na szkolenie w OSK Qursant. Byłem bardzo sceptycznie nastawiony do samego kursu, pamiętając jeszcze poprzednie szkolenie i ciągle byłem pełen wątpliwości. Pierwsze godziny spędzone w samochodzie z Panem Jerzym całkowicie jednak odwróciły moje myśli. Pan Jerzy dostrzegł złe nawyki, które wyrobiłem lata temu i odpowiednio tłumacząc, pomógł mi je wyeliminować. Pomógł mi poczuć się pewnie za kierownicą, nauczył mnie jak kierować samochodem, a nie być kierowanym. Wyjaśnił mi mechanizmy działania zmysłów kierowania samochodem, ucząc mnie jak poprawnie patrzeć i widzieć. I teraz, po tych kilku latach zdałem egzamin. Dziękuję mojej Najdroższej Ukochanej za motywację do podjęcia ponownego kursu i za najlepsze wsparcie podczas szkolenia i samego egzaminu, oraz dziękuję bardzo mocno Panu Jerzemu za naukę i pomoc w zrozumieniu mechanizmów rządzących podczas uczestniczenia w ruchu drogowym i kierowania samochodem, za to że wytłumaczył mi wszystkie niejasności i nauczył mnie pewnie kierować samochodem. Polecam!

Autor: Norbert
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 07.03.2015 godz. 14:36

Pan Jerzy jest na prawdę dobrym i odpowiedzialnym insrtunktorem. Jazdy z nim odbywają się bezstresowo w przyjemnej atmosferze. Trasy szkoleniowe pokrywają się z trasami egzaminacyjnymi, ale jeżeli byłaby zmiana, kursant jest tak wyszkolony, że poradzi sobie w każdym miejscu i w każdej sytuacji. Dzięki panu Jerzemu zdałem za pierwszym razem. Bardzo polecam i zachęcam do nauki !

Autor: Hanna Strzałkowska
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 28.11.2014 godz. 15:12

Jak wiele osób tu komentujących, do szkoły Pana Jerzego przekonałam się na podstawie licznych pozytywnych opinii i był to najlepszy wybór! Robiłam kurs 4 lata wcześniej w Krakowie w popularnej, renomowanej szkole i jest to doświadczenie bez porównania. Pan Jerzy, mimo lat doświadczenia, do każdego podchodzi wciąż indywidualnie i potrafi tak dobrać zadania, żeby naprawdę nauczyć. Czuję się pewnie za kierownicą i zdałam bez większych problemów. Raz jeszcze serdecznie dziękuję i polecam!

Autor: Marta
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 27.11.2014 godz. 10:36

Szkołę Pana Łosiewicza wybrałam przypadkiem, ale była to świetna decyzja. Potrzebowałam jazd doszkalających po ponad 5 latach przerwy i trzech niezdanych egzaminach. Pan Jerzy cierpliwie tłumaczył przepisy i technikę jazdy, poprawiał wszystkie błędy i zachowywał spokój :) Dzięki temu odkryłam jaką przyjemność daje prowadzenie samochodu i najważniejsze, że przestałam się tego bać. Wczoraj zdałam egzamin i niedługo odbieram prawo jazdy. Wszystkim tym, którzy chcą się nauczyć dobrze jeździć, polecam szkołę Qursant a Panu Jerzemu raz jeszcze dziękuję :)

Autor: Iwona
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 21.09.2014 godz. 16:07

W moim przypadku, zdobycie prawa jazdy było jedną z trudniejszych lekcji w życiu. Lekcją pokory, strachu, złości, płaczu, próby udowadniania wielu rzeczy, chęci rezygnacji z jazd, a potem z egzaminu i ponownego próbowania; skupiania się jednego dnia, a kompletnej dezorientacji i niesłuchania uwag drugiego dnia i oczywiście wielokrotnych strzałów ze sprzęgła. ;) Egzamin zdałam wczoraj. To, że Pan Jerzy przetrwał ze mną wszystkie godziny, świadczy o tym, że jest bardzo cierpliwy, że potrafi wytłumaczyć i jest w stanie nauczyć prowadzić samochód każdą osobę, co więcej nie rezygnuje tak łatwo i nie pozwala na to kursantowi. Gdybym miała drugi raz wybierać, bez wahania zapisałabym się ponownie do szkoły Qursant. Panie Jerzy, dziękuję jeszcze raz. :)

Autor: Asia i Krzysztof
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 20.07.2014 godz. 13:17

Na wybór szkoły Pana Łosiewicza zdecydowaliśmy się po przeczytaniu wielu pozytywnych recenzji. Okazało się, że był to bardzo trafny wybór. Wybraliśmy kurs intensywny i dzięki temu już po 3 miesiącach mogliśmy odebrać z urzędu komunikacji prawo jazdy. Cały kurs był poprowadzony bardzo profesjonalnie i rzetelnie z dbałością o najmniejsze szczegóły. Ogromną zaletą Pana Jerzego jest jego cierpliwość oraz nastawienie na nauczenie przyszłego kierowcy bezpiecznego poruszania się w ruchu drogowym, a nie tylko przygotowanie do zdania egzaminu państwowego. Materiały wykorzystane podczas kursu bardzo dobrze przygotowały do egzaminu teoretycznego. Dużym atutem był też bardzo dobry stan techniczny Skody Fabii Pana Jerzego ponieważ charakterystyka pracy wszystkim elementów sterujących była praktycznie taka jak w samochodach egzaminacyjnych. Szkoła zdecydowanie godna polecenia osobom, które chcą nauczyć się bezpiecznie prowadzić samochód (i oczywiście zdać egzamin na prawo jazdy).

Autor: Zuza
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 17.07.2014 godz. 15:16

Wybrałam tę szkołę po długich wahaniach i poszukiwaniach, i nie żałuję! Kurs przygotował mnie nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim nauczył mnie bycia dobrym kierowcą. Wszystkim niezdecydowanym polecam szkołę pana Jerzego z czystym sercem - zdałam za pierwszym razem.

Autor: Emil
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 10.06.2014 godz. 22:34

Zdecydowanie jedna z najlepszych jak nie najlepsza szkoła jazdy w Warszawie! Teoria jest bardzo dokładnie tłumaczona ( Teorię wewnętrzną oraz zewnętrzną zdałem za pierwszym razem), a praktyka nauczy Cię nie tylko jak bez problemu zdać w WORD\'zie, ale od razu dobrze przygotowuje do życia ( egzamin państwowy wydawał się bardzo łatwy do zdania dzięki tym 30 godzinom jazd). Jeździ się po trasach egzaminacyjnych (dzięki czemu łatwiej można zdać w WORD\'zie), ale praktyka przebiega również po wielu innych drogach, rondach, skrzyżowaniach, dzięki którym początkującym kierowcom będzie łatwiej poruszać się po drogach. Świetna szkoła jazdy, świetny instruktor, jeśli się zapisujesz do tej szkoły, to na 100% będziesz mieć prawo jazdy. ;)

Autor: Grzegorz
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 07.03.2014 godz. 00:52

Pamiętam, jak z zamiarem znalezienia ośrodka nauki jazdy przeglądałem internet w poprzek i wszerz. Po długich zastanowieniach dałem sobie spokój z tzw. \"masówką\" i postanowiłem zapisać się właśnie do Qursanta. Powiem tyle, to była idealna decyzja! Indywidualne podejście pana Jerzego przeradzało się w konkretne rezultaty - umiejętność jazdy i oceny aktualnej sytuacji na drodze. Sam byłem zaskoczyony, jak podczas egzaminu, kiedy to już nie ma domu podpowiadać, przyswojone w czasie kursu wskazówki same dawały o sobie znać - to działa! Pozdrawiam przyszłych kierowców!

Autor: Artur
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 25.02.2014 godz. 00:27

Zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem a wszystko dzięki naukom w OSK Qursant. Gorąco polecam każdemu kto na prawdę chce dobrze jeździć. Pozdrawiam, Artur.B

Autor: Amadeusz
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 21.01.2014 godz. 17:06

Co najważniejsze: pan Jerzy podchodzi do kursanta ze spokojem, a w razie błędów zawsze wytłumaczy i rozrysuje. Wydawałoby się, że to oczywiste i tak każdy robi, ale wcześniej nasłuchałem się już o innych instruktorach, którzy nie umieją zachować spokoju, więc radzę nie strzelać na ślepo i wybrać OSK Qursant. :-) Jeśli chodzi o ustalanie godzin, to nie było problemów. Egzamin teoretyczny zdałem od razu. Do praktycznego musiałem podchodzić kilka razy, ale jak już się w końcu oswoiłem z egzaminem i bardziej skupiłem to poszło. Uczulam na znak STOP - zawsze się upewnić czy po prawej stronie go przypadkiem nie ma! Polecam zatrzymywać się przy skręcie w prawo przed przejściem dla pieszych w razie *jakichkolwiek* wątpliwości - lepiej się zatrzymać niż zostać zatrzymanym, no i poćwiczyć rondo AK/Maczka/Powązkowska.

Autor: Ewa Dróżdż
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 17.12.2013 godz. 22:16

Pan Jerzy jest naszym rodzinnym nauczycielem :) uczył mnie, moich kilku braci, ciocię i siostrę...większość z nas miała już doświadczenia po innych szkołach i pozostałe po nich urazy...ale każde z nas już po pierwszych lekcjach z Panem Jerzym wiedziało, że nareszcie trafiło do odpowiedniej osoby, która nauczy być \"Szoferem\" :) Pan Jerzy to PROFESJONALISTA, który wyłapie nawet najdrobniejszych błąd...nic nie da się ukryć :) co skutkuje coraz to lepszą jazdą i pozytywnym wynikiem na egzaminie :) i dzisiaj jak jeździłam z egzaminatorem to w głowie przypominałam sobie wskazówki podawane przez Pana Jureczka :) i ZDAŁAM (2 podejście)!!!! Egzamin też nie był straszny, ponieważ wszytko wcześniej po kilka razy trenowaliśmy podczas jazd :) i dlatego dzisiaj się udało! :) bardzo, bardzo dziękuję i powiem szczerze, że dzisiaj mimo radości ze zdanego egzaminu to pojawiło się troszkę smutku, że skończyły się już nauki... BARDZO, BARDZO, BARDZO POLECAM szkołę QURSANT - bo lepszej szkoły NIGDZIE nie znajdziecie!!!

Autor: Ania Gajowniczek
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 19.11.2013 godz. 12:57

Polecam z czystym sumieniem kurs w Qursancie. Kilka lat temu pewien instruktor skutecznie zniechęcił mnie do jazdy samochodem, po kursie nawet do egzaminu nie podchodziłam, przekonana, że nie mam żadnych predyspozycji żeby kierować samochodem. Do szkoły Pana Jerzego trafiłam przez przypadek, ale jak się okazuje to był bardzo szczęśliwy przypadek- minęło nieco ponad dwa miesiące od rozpoczęcia kursu a ja dziś ze spokojem czekam na odbiór prawa jazdy. Pan Jerzy to instruktor z powołania, pełen pasji i wręcz anielskiej cierpliwości, podchodzi do kursanta bardzo indywidualnie, potrafi go niezwykle zmotywować, pokazuje jak patrzeć na drogę by bezpiecznie się po niej poruszać, jest w pełni zaangażowany od pierwszej do ostatniej minuty jazdy. Atmosfera jaką potrafi stworzyć sprawiała, że jazdy były czystą przyjemnością, choć Pan Jerzy jest wymagający i nie odpuszcza, od razu wyłapuje najdrobniejsze błędy i pracuje z kursantem do czasu ich całkowitego wyeliminowania. Po tak rzetelnym i profesjonalnym szkoleniu egzamin pozostaje czystą formalnością, o ile w porę uda się opanować egzaminacyjny stres ;)

Autor: Hanna Dąbrowska-Certa
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 28.10.2013 godz. 18:56

W moim przypadku to niewiarygodne, ale udało się za pierwszym razem! 9 lat temu próbowałam, ale przestałam wierzyć że ze mnie kiedykolwiek będzie kierowca. Przychylam się do wszystkich opinii poprzedników:indywidualne podejście, spokój i cierpliwość, ale i stanowczość, gdy potrzeba, umiejętność przekazania wieloletnich doświadczeń kierowcy to atuty Pana Jerzego. Nauka obserwacji drogi to było główne zadanie w moim przypadku, a stale powtarzane przez Pana Jerzego \"wolniej!\"będę słyszeć w uszach jeszcze długo. Polecam wszystkim bojącym się jeździć.

Autor: Ola
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 29.09.2013 godz. 16:39

Osiem lat temu po złych doświadczeniach z poprzedniego kursu powiedziałam sobie ? nie, nie każdy musi być kierowcą i JA nim nie będę. Niedawno sytuacja zmusiła mnie do zmiany tego postanowienia. W lipcu poszłam od nowa na kurs z mieszanymi uczuciami? I proszę ? jestem kierowcą! A egzamin ? nie taki diabeł straszny jak go malują! Mi pomogło paplanie na głos co robię ? cenna rada Pana Jerzego. O dziwo egzaminator się ?uspokoił? i z uśmiechem wróciliśmy do WORD-u ze mną za kierownicą ;-) Oczywiście nie dałabym rady bez najlepszego, najbardziej cierpliwego i nie krzyczącego instruktora jakim jest Pan Jerzy. Serdecznie polecam!

Autor: Bartosz
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 12.08.2013 godz. 11:39

Lekcje jazdy z Panem Jerzym byly czysta przyjemnością. Jego rady oraz podpowiedzi jak i wielkie zaangażowanie umożliwiły bezstresowe podejście do obydwu egzaminoów i zdanie ich za pierwszym razem. Nie wierzylem ze to możliwe jednak po 30 godzinach jazd z Panem Jerzym każdy da rade. Serdecznie polecam.

Autor: Katarzyna
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 14.06.2013 godz. 10:07

Witam w gronie kierowców tak powiedział Pan Jerzy jak dowiedział się, że zdałam prawo jazdy. Polecam w 100%. Pan Jerzy był moim drugim instruktorem i uważam, że najlepszym jego cenne wskazówki pozwoliły mi zdać egzamin. Bardzo bardzo dziękuję.

Autor: Piotrek
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 19.05.2013 godz. 21:39

Przygotowywałem się do prawa jazdy w klasie maturalnej i nie było żadnych problemów, żeby dopasować godziny jazd do moich zajęć. Do pana Jerzego trafiłem przez kilku znajomych, którzy wcześniej pomyślnie zdali egzamin praktyczny. Myślę, że jako jednoosobowa szkoła dużo bardziej indywidualnie podchodzi do każdego, niż wielkie firmy. Pomimo wielu błędów dzięki cierpliwości instruktora wszystkiemu dało się zaradzić. Dziękuję i polecam :)

Autor: Paweł Śląskiewicz
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 22.04.2013 godz. 08:47

Powiem tak, jeśli Pan Jerzy przygotował MNIE do egzaminu i zdałem, to można śmiało mówić o profesjonalizmie i świetnym podejściu. Bardzo dobra atmosfera prowadzonych zajęć, cierpliwość, indywidualne podejście i meeega zaangażowanie. U pana Jerzego nie doświadczycie odklepywania lekcji jedna po drugiej. Każda będzie wyjątkową, integralną częścią całego kursu, który z racji na super klimat mija zdecydowanie za szybko :) Gorąco polecam i podpisuję się pod tym imieniem i nazwiskiem. Powodzenia na egzaminach.

Autor: Stanisław
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 27.01.2013 godz. 15:33

Do szkoły Qursant trafiłem z polecenia kolegów i był to strzał w dziesiątkę. Zostałem nie tylko bardzo dobrze przygotowany do egzaminu na prawo jazdy, ale również do późniejszego samodzielnego prowadzenia samochodu. Pan Jerzy jest znakomitym nauczycielem - stosuje indywidualne podejście do każdego kursanta, kiedy trzeba potrafi być wymagający, kiedy trzeba cierpliwie wytłumaczyć zawiłości ruchu drogowego i prowadzenia samochodu. Kurs odbywa się w miłej, sprzyjającej nauce atmosferze. Gorąco polecam szkołę jazdy Qursant każdemu kto chce nauczyć się jeździć lub podnieść swoje umiejętności.

Autor: Dorota B
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 01.12.2012 godz. 23:02

Witam, kurs z Panem Jurkiem rozpoczęłam w lipcu i tu wielkie podziękowania dla zrozumienia sytuacji i bardzo indywidualnego podejścia do terminów.Sama nauka była czystą przyjemnością a cierpliwość jaką okazał Pan Jurek wynagrodziła zdanym egzaminem we wrześniu. Jeszcze raz dziękuję ... :)

Autor: Arek Kulka
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 18.10.2012 godz. 07:31

Ciesze się, że trafiłem właśnie do Qursanta. Mimo że z panem Jerzym jeździłem dopiero pod koniec, chciałbym bardzo podziękować raz jeszcze, za naukę i przekazaną mi wiedzę. Bezstresowy, spokojny i profesjonalny w 100%, to przymiotniki, którymi można śmiało opisać kurs w Qursancie :) Dziękuje i Pozdrawiam!

Autor: Kuba
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 15.10.2012 godz. 21:10

Gorąco polecam tą szkołę! Pan Jerzy dostosowuje trasy i zadania do indywidualnych braków kursanta, tak aby je wszystkie wyeliminować. Dzięki temu pod koniec kursu czułem się już bardzo pewnie za kółkiem i zdałem przy pierwszym podejściu. Jeżeli ktoś chce zrobić prawo jazdy szybko i sprawnie, a potem być pewnym siebie kierowcą to zdecydowanie polecam!

Autor: Rafał
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 08.10.2012 godz. 17:48

Kurs prawa jazdy z panem Jerzym to sama przyjemność. Jego doświadczenie, cierpliwość oraz pozytywny stosunek do kursanta jest naprawdę wielkim atutem. Dzięki jego świetnemu sposobowi nauczania oraz cennym poradom i wskazówkom, nie tylko zdałem egzamin praktyczny, ale przede wszystkim nauczyłem się płynnie i bezpiecznie kierować samochodem. Zdecydowanie polecam Qursanta każdemu, kto chce się szybko i skutecznie nauczyć sztuki bezpiecznego prowadzenia!

Autor: Sandra :)
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 13.09.2012 godz. 14:18

Pan Jurek jest świetnym instruktorem.! Moja pierwsza prawdziwa jazda samochodem odbyła się właśnie z Panem Jurkiem. Zdałam za pierwszym razem bez większego problemu!:) Jestem bardzo zadowolona że trafiłam na tak świetnego instruktora. Bardzo polecam.! :)

Autor: Natalia
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 25.08.2012 godz. 14:51

Pan Jurek jest świetnym instruktorem z dużą ilością cierpliwości. Ja akurat wybrałam kurs indywidualny, szybko ukończyłam teorie i zaczęłam jazdy:) Egzamin zdany za pierwszym razem :). Gorąco polecam naukę u pana Jurka :) Teraz mogę się cieszyć swoim nowiutkim samochodem :)

Autor: Frączak Anna
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 26.06.2012 godz. 11:04

Kurs na prawo jazdy wraz z egzaminem zrobiłam w ciągu 2 miesięcy. To naprawdę ekspresowo. Pan Jerzy to ten rodzaj instruktora, który naukę dostosowuje do indywidualnych umiejętności kursanta. Po prostu widzi na co kogo stać i próbuje wzbudzić w danej osobie potencjał. Nauczyłam się od niego wielu wskazówek i praktycznych rad nie tylko pod egzamin, bo wiem, że wykorzystam te umiejętności w przyszłości. Swojska atmosfera i duża dawka cierpliwości, to najlepsze warunki do nauki. Egzamin teoretyczny zdałam za pierwszym razem, praktyczny za drugim, a teraz czekam na \"kartonik\" prawa jazdy:)

Autor: Kasia Młynarska
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 24.06.2012 godz. 04:40

I co Wam - jeszcze nie zdecydowanym, wciąż poszukującym tej właściwej szkoły nauki jazdy powiedzieć o moim instruktorze - Panu Jerzym. Moi poprzednicy w zasadzie już wszystko opowiedzieli, nic dodać nic ująć. Wiec zacznę tak - by powiedzieć Wam co dla mnie było najważniejsze, a czego z pewnością nauczyłam się w tej szkole, mając przy sobie Pana Jerzego. Jeśli Was nie zanudzę to doczytajcie do końca. Moja przygoda z nauką jazdy zaczęła się całe lata temu i skończyła fatalnie w skutkach - wypadek, szpital, rehabilitacja. Nie piszę o tym, aby Was w jakiś sposób zrazić czy przestraszyć, ale żeby pobudzić wyobraźnię, że wybór dobrej szkoły jazdy i dobrego instruktora nie jest bez znaczenia na finał naszych umiejętności i jest wart głębszego przemyślenia. Ja do QURSANTA trafiłam \"drogą pantoflową\" i dodatkowo przeprowadziłam jeszcze własny wywiad, nie bez znaczenia też były opinie zamieszczone na tej stronie. Przez wiele lat trwałam w przekonaniu, że kierowanie samochodem to zbyt skomplikowana umiejętność jak dla mnie, sądziłam, że już nigdy nie usiądę za kierownicą. Do tematu wróciłam dopiero po 15 latach . Zapisałam się na kurs, teoria to dwie soboty i niedziele, jak Sami wiecie, w sumie żadna skomplikowana sprawa. Szkoła udostępnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe, sam prowadzący przy piątej godzinie opowiadania o tym co dla Niego jest takie oczywiste nie wykazuje oznak znużenia i zniecierpliwienia. Wszystko odbywa się w przyjaznej atmosferze. Zatem teoria poszła gładko, ale przystąpienie do praktyki to dopiero była sztuka (to co w książce napisano wcale nie było takie oczywiste na drodze) - strach paraliżował mnie okropnie, mając na względzie doświadczenia sprzed lat zastanawiałam się co ja tu właściwie robię w tym samochodzie, chyba postradałam zmysły, żeby na własne życzenie narażać się na taki stres, jakby go było mało w życiu. Nie było łatwo przełamać się, ale Pan Jerzy przekonał mnie,że \"nie taki diabeł straszny jak go malują\", a poza tym skoro już tu jestem to może jednak warto spróbować i przecież to nie ta sama rzeka co przed laty. Zatem odbyła się pierwsza jazda - ruszyliśmy jakoś :) z miejsca, wyjechaliśmy na ulicę, pierwszy zakręt - porażka, chyba zaliczyłam krawężnik, drugi zakręt poszedł lepiej, jednak nie tak dobrze jak by sobie tego życzył instruktor :( (pomyślałam sobie wtedy, też mi perfekcjonista - czy aby wszyscy kierowcy są tacy zasadni - ale cóż ja jestem kursantem, więc muszę się słuchać instruktora - sama chciałam to mam, może pochwały przyjdą z czasem, oj nie przyszły szybko), zawracanie - porażka porażek na całej linii itd., itd., błędów było tak dużo, że nie ma co się chwalić :);). Pan Jerzy był chyba (a może na pewno) bardziej uparty niż ja - na manewrach wychodził \"ze skóry\", aby samochód poddał się mojej woli. Konikiem Pana Jerzego jest parkowanie - także uważajcie - nie odpuszcza i jest wtedy nieznośny (ale na egzaminie ten Jego perfekcjonizm procentuje, wiec lepiej nie upierać się przy swoim tylko grzecznie słuchać co instruktor ma do powiedzenia). Z czasem na kolejnych lekcjach o dziwo w ferworze mojej walki z maszyną i walki :) instruktora ze mną niepewność i obawy co do braku moich wrodzonych :) umiejętności jazdy samochodem zaczęły ustępować. A co najważniejsze - strach - mój odwieczny \"nieznośny kompan\" poszedł sobie a ja zaczęłam dobrze jeździć samochodem i nawet zdarzył się cud, bo ta czynność zaczęła przynosić mi frajdę. Nie myślałam , że kiedyś coś takiego zdarzy się. Nadszedł dzień egzaminu - wiele sobie nie obiecywałam - i słusznie, bo nie zdałam. Ale postanowiłam sobie, że tak łatwo to nie poddam się, zresztą Pan Jerzy by mi na to nie pozwolił, tyle zaangażowania i wszystko miało by pójść na marne - nie!!!! Drugie podejście też nie było fartowne, dopiero za trzecim razem stwierdzono wszem i wobec, że jestem na tyle dobrze wyszkolonym kierowcą, że sobie i innym na drodze nie powinnam zrobić krzywdy (jakby nie było wiadomo za pierwszym razem:):):) - ale trudno niech tam, było minęło). I teraz najważniejsze pytanie - i komu to wszystko zawdzięczam? Sobie? - może trochę też, ale gdyby nie kompetencja, zaangażowanie i charyzma Pana Jerzego, pewnie nie miałabym tego \"diabelskiego\" prawka. A już na pewno nie zdałabym z taką klasą:) tj.zero popełnionych błędów. Czasami odnosiłam wrażenie, że mojemu instruktorowi zależy bardziej niż mnie, abym zdobyła tą tajemną wiedzę kierowania samochodem. A teraz na koniec zupełnie poważnie - to co dla mnie najważniejsze i bezcenne, a co zdobyłam na tym kursie, szkoląc się pod okiem Pana Jerzego - to pewność siebie, przełamanie bariery lęku, przyjemność jazdy przy jednoczesnym zachowaniu dużej wyobraźni i świadomości, że prowadząc samochód tak wiele zależy odemnie. I jeszcze jedna bardzo istotna sprawa - kompetencja Pana Jerzego powoduje, że kursant czuje się bezpiecznie - a z tym wierzcie mi różnie bywa. Mam nadzieję, iż moje uwagi i spostrzeżenia może w pewnym stopniu przekonają tych wszystkich, którzy jeszcze szukają szkoły, że QURSANT to będą dobrze zainwestowane pieniądze i czas.

Autor: bebe
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 30.05.2012 godz. 18:38

egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem :)

Autor: Paweł Kujda
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 29.05.2012 godz. 21:00

Egzamin zdałem za pierwszym podejściem ,otrzymałem bardzo dobre przygotowanie do egzaminu , instruktor był cierpliwy i jasno komunikował polecenia . Podczas kursu na bieżąco korygował błędy i wątpliwość taki sposób nauki pozwolił mi na zdobycie potrzebnej wiedzy . Pozdrawiam Paweł K.

Autor: Artur
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 28.04.2012 godz. 18:42

Po 3 nieudanych egzaminach praktycznych uznałem, że pora zmienić szkołę. Przez 5 h jazd doszkalających, dzięki rzetelności instruktora osk Qurstant udało się. Polecam tą szkołę osobom, które naprawdę chcą nauczyć się jeździć i iść na egzamin bez stresu ze świadomością, że jest się odpowiednio przygotowanym na egzamin.

Autor: Rafał Samborski
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 20.03.2012 godz. 15:19

Nigdy w życiu wcześniej nie jeździłem samochodem jako kierujący. W grudniu 2011r. przyszedłem tu na kurs. Dzisiaj oczekuję już na tzw. papier. Jazdy z panem Jurkiem to nie tylko fachowa nauka, ale i przyjemność z samej jazdy. Żadnego stresu od samego początku kursu, nawet w sytuacjach gdy moim zdaniem pan Jurek powinien na mnie porządnie krzyknąć :) Coś takiego jak podniesienie głosu na kursanta nie wchodziło w grę a każdy tzw. głupi błąd był skomentowany w sposób tak spokojny i edukacyjny, że kolejne błędy się już nie pojawiały. Ustalanie godzin i dat jazd bez żadnego problemu, prawie jak na kursie indywidualnym. Nigdy mi się nie zdarzyło bym czekał na samochód. Co do minuty pojawiał się w umówionym miejscu. Gdy czytałem te wszystkie opinie tutaj przed wyborem szkoły to nie chciało mi się wierzyć. Ktoś zdał za pierwszym razem, ktoś za drugim, ktoś tam maksymalnie za trzecim. Wczoraj przed samym egzaminem pan Jerzy mnie tak zmotywował, że sam zdałem egzamin za pierwszym razem. Panie Jurku bardzo dziękuję za te 30h jazdy. Już dwie osoby, które znam po mojej opinii planują zrobić u Pana kurs. Pozdrawiam

Autor: Mateusz
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 29.02.2012 godz. 23:32

Prawo jazdy musiałem zrobić w możliwie krótkim czasie (wymagania pracodawcy oraz sytuacja rodzinna), więc wybrałem kurs indywidualny. W czasie zajęć pan Jerzy był zawsze bardzo zdyscyplinowany, konkretny i punktualny, potrafił wszysko przystępnie i dokładnie wytłumaczyć. Grafik jazd został bardzo dobrze zaplanowany, pan Jerzy bardzo dbał o to żeby przerobić wszystkie elementy we właściwej kolejności, kładł również nacisk na stałe doskonalenie techniki jazdy. Ogólnie ? widać było, że ma bardzo duże doświadczenie, wiedzę i umiejętniości dydaktyczne, poza tym był niezwykle cierpliwy. Skutek ? kurs zrobiłem bardzo szybko i zdałem na Bemowie za pierwszym razem. Szkołę zdecydowanie polecam!

Autor: Małgorzata
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 25.02.2012 godz. 12:11

Qurs w Qursancie to był mój najlepszy wybór. Pan Jerzy w bardzo sympatycznej i spokojnej atmosferze tłumaczył mi wszystkie tajniki bezpiecznego ruszania \"żelastwa\" (zwanego samochodem) z miejsca. Do tej pory nadziwić się nie mogę tej ogromnej cierpliwości przy popełnianych przeze mnie błędach; zresztą bardzo sprawnie, szybko i konsekwentnie wychwytywanych. O dziwo, w sposób perfekcyjny, Pan Jerzy umie pogodzić miłą atmosferę z wysoko stawianymi wymaganiami - aby to co będziemy robić na drodze było bezpieczne i zgodne z obowiązującymi zasadami. Tutaj nie sprawdza się spotykana opinia \"najpierw nauczysz się zdać egzamin a potem nauczysz się jeździć\" - Pan Jerzy uczy tych dwóch rzeczy jednocześnie! Znajomi mi odradzali... ale wybrałam sobie kurs specjalny, bo chciałam się nauczyć jeździć, a nie tylko zdać egzamin. Jestem z tego bardzo zadowolona, że taka opcja jest. Wyjeździłam 55 godzin i...... więcej razem nie pojeździmy. ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM NA BEMOWIE! Chyba jeszcze do końca umiem uwierzyć, że już zaraz będę mieć moje wymarzone prawko (a w chwili gdy to piszę mijają 23h od egzaminu). Trzy osoby z moich znajomych chcą skorzystać z nauki w Qursancie. I będę polecać następnym, bo uważam, że NAPRAWDĘ WARTO!

Autor: Jan Makarewicz
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 13.12.2011 godz. 17:48

Pan Jerzy jest instruktorem bardzo doświadczonym, spokojnym, cierpliwym i niezwykle pozytywnie nastawionym do kursantów. Podczas każdej godziny z panem Jerzym dostawałem drobne i subtelne wskazówki, które pomogły mi nie tylko zdać bez problemu egzamin, lecz także poczuć się pewnie za kierownicą i zachowywać się na drodze w sposób przewidywalny - był to więc bardzo dobrze wykorzystany czas. Pana Jerzego poleciłem najpierw znajomemu, który miał za sobą siedem nieudanych podejść i dłuższą przerwę w jeżdżeniu, ale miesiąc temu zdał bez problemu. Ja natomiast zdałem wczoraj (za trzecim razem - poprzednio oblewałem wyłącznie za brak koncentracji, nie za brak przygotowania) - egzaminator docenił to, że za kierownicą zachowywałem się pewnie. Żałuję, że nie zrobiłem całego kursu w szkole pana Jerzego (dowiedziałem się o niej później) - niemniej mam porównanie z innymi, raczej kiepskimi instruktorami, którzy mnie uczyli i mogę z czystym sumieniem polecić pana Jerzego każdemu. Wiele osób zdaje u niego za pierwszym razem.

Autor: Kacper Chrapa
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 06.12.2011 godz. 09:27

Szukając szkoły nauki jazdy, zależało mi na jednym: nauczeniu się jak najlepiej i najbezpieczniej jeździć ( uwzględniając oczywiście wymogi czasowe kursu). Ponieważ kieruję firmą szkoleniową i wiem, że szkoła szkole nierówna, przeanalizowałem dokładnie wiele firm (dużych i małych), zanim mój wybór padł na \"qursanta\" i Pana Jurka jako instruktora. Z dzisiejszej perspektywy mogę powiedzieć, że była to bardzo dobra decyzja. Przede wszystkim, otwarta i spokojna atmosfera nauki powodowała, że zajęcia były samą przyjemnością (aż szkoda było kończyć kurs;)) . Jednocześnie, wprawne oko Pana Jurka zwracało uwagę na dziesiątki szczegółów, które z pozoru nieistotne, w praktyce okazywały się niezwykle pomocne (od optymalnych technik podjazdu do skrzyżowania , po metodę parkowania równoległego działającą za każdym razem z niezwykłą precyzją i skutecznością!). Połączenie tych składników dało efekt - egzamin przeszedł bez problemów:zdany za pierwszym razem:) Podsumowując - jeśli rzeczywiście chcesz się nauczyć jeździć i co najważniejsze: chcesz się w naukę zaangażować ( a z doświadczenia jako trener wiem, że ma to ogromny wpływ na efekt końcowy!) - to możesz być pewien, że zapisanie się na naukę jazdy w \"quursancie\", będzie doskonałą decyzją. Zdecydowanie i z czystym sumieniem polecam!

Autor: Basia
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 21.11.2011 godz. 00:11

no to w drogę:)Z Qursantem to co niemożliwe staje się możliwe.Egzamin zdany za trzecim razem. Pan Jurek to po prostu \"właściwy człowiek na właściwym miejscu\", kompetentny, z dużym zaangażowaniem, służy niezastąpionymi radami. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję.

Autor: Darek
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 20.11.2011 godz. 18:38

Godny polecenia, cierpliwy i spokojny instruktor. Nie ma skracania godzin jazd, o którym można czasem usłyszeć w przypadku innych szkół. Egzamin zdany na Bemowie za drugim razem.

Autor: Monika
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 20.11.2011 godz. 13:31

Pan Jerzy jest na prawdę dobrym i odpowiedzialnym insrtunktorem. Jazdy z nim odbywają się bezstresowo w przyjemnej atmosferze. Trasy szkoleniowe pokrywają się z trasami egzaminacyjnymi, ale jeżeli byłaby zmiana, kursant jest tak wyszkolony, że poradzi sobie w każdym miejscu i w każdej sytuacji. Dzięki panu Jerzemu zdałam za pierwszym razem. Bardzo polecam i zachęcam do nauki z tym wspaniałym człowiekiem!

Autor: Marcin
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 18.11.2011 godz. 11:54

Zapisałem się do Pana Jerzego na jazdy doszkalające po półrocznej przerwie i kilku nieudanych podejściach do egzaminu praktycznego :) W ten poniedziałek zdałem egzamin. Panie Jerzy raz jeszcze bardzo dziękuję za wszystkie wskazówki!!!

Autor: Łukasz
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 16.10.2011 godz. 22:36

fajnie macie oznaczone pojazdy :P

Autor: Radek
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 31.08.2011 godz. 21:15

Egzamin zdany za pierwszym podejściem|Dziekuję panie Jurku za naukę i porady ,które mi to udostępniły.Szkoła jazdy godna polecenia każdemu. Pozdrawiam Radek Cz.

Autor: Irma
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 22.06.2011 godz. 09:18

Nauka z Panem Jerzym jest bardzo przyjemna, bezstresowa i zapewnia zdany egzamin.

Autor: Ania
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 01.06.2011 godz. 17:30

Polecam naukę jazdy z Panem Jerzym. Przed rozpoczęciem kursu w Qursancie nigdy nie siedziałam za kierownicą, a mimo to udało mi się zdać egzamin za drugim podejściem. Wskazówki Pana Jerzego okazały się niezwykle przydatne na egzaminie! Ważne jest również, że cały kurs minął mi w bardzo przyjemnej, bezstresowej atmosferze. Nie mogłam trafić lepiej.

Autor: Andrzej
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 23.05.2011 godz. 10:28

Miałem 10-letnią przerwę w jeżdżeniu. Pan Jerzy pomógł mi szybko i najważniejsze bezpiecznie nabrać pewności i wrócić za kierownicę. Dziękuję i polecam. Andrzej

Autor: Piotr
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 15.04.2011 godz. 17:14

Dzisiaj zdałem egzamin.Za drugim razem. Jedno jest pewne, z całego serca mogę polecić szkołę Qursant. Pan Jerzy przygotował mnie perfekcyjnie, zawsze był cierpliwy i udzielił wielu wskazówek, które były pomocne na egzaminie jak i będą przydatne już w dalszej jeździe. A wszystko odbywało się w miłej atmosferze. Podejście do ucznia jest zawodowe, profesjonalne. Każdemu gorąco polecam :) i pozdrawiam.

Autor: ania
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 06.04.2011 godz. 21:29

POLECAM szkołę za przyjemną atmosferę podczas nauki, profesjonalizm oraz mnóstwo przydatnych uwag od instruktora.

Autor: Urszula
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 15.02.2011 godz. 10:41

ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM! W trakcie egzaminu praktycznego nie popełniłam żadnego błędu! Nigdy nie siedziałam w samochodzie, a umiem jeździć jakbym robiła to od zawsze. Dziękuję Panie Jerzy, za miłą atmosferę na kursie, gruntowne przygotowanie nie tylko do egzaminu, ale również do jazy \"na codzień\". Każdemu gorąco polecam szkołę Qurstant!

Autor: julia
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 01.02.2011 godz. 23:30

Polecam niezdecydowanym. Nauka z Panem Jerzym jest bezstresowa i przebiega przyjaznej i kulturalnej atmosferze. Zdałam za trzecim razem.

Autor: Marzena
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 21.11.2010 godz. 13:09

Wczoraj zdałam egzamin na radarowej za pierwszym razem:) Dziękuje Panie Jurku za fachowe i indywidualne podejście,za bezstresową naukę,miłą atmosferę i za przekazaną wiedzę.Dzięki Panu będę dobrym kierowcą:)Gorąco polecam!

Autor: Janek
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 12.11.2010 godz. 22:28

Gorąco polecam. Kurs odbywa się na bardzo wysokim poziomie. Atmosfera jest miła, nauka przyjemna. Tylko chce się jeździc, a egzamin to czysta formalnosc. zachęcam wszystkich do nauki w tej szkole jazdy, myślę, że to zaowocuje w przyszłosci na naszych drogach czego wszystkim serdecznie życzę. Jeszcze raz dziękuję za wspaniałe przygotowanie do poruszania się w ruchu drogowym.

Autor: Dorota
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 08.11.2010 godz. 23:46

Uff! Wróciłam ze zdanego egzaminu i jestem bardzo zadowolona:) Trafiłam do tej szkoły dzięki pozytywnym opiniom na tej stronie i teraz sama wystawiam ogromny POZYTYW. Szkoła ta gwarantuje naprawdę wysoki poziom nauczania, profesjonalizm, fachowość i bardzo miłą atmosferę. Pan Jurek jest punktualny, bardzo cierpliwy, zrozumiale tłumaczy i podczas jazd przede wszystkim uczy opanowania i myślenia. Jest wymagający i niczego nie odpuszcza, do skutku ćwiczy to, co nie wychodzi. Nauka była czystą przyjemnością! Panie Jurku dziękuję bardzo za przygotowanie, cierpliwość i poświęcony mi czas :)Pozdrawiam

Autor: Wojtek
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 30.10.2010 godz. 21:48

Żeby już nie wymieniać zbędnych, przymiotników i przysłówków: zdałem za drugim razem. Polecam i pozdrawiam Pana Jerzego(:

Autor: Piotr
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 15.10.2010 godz. 18:27

Zdałem za drugim razem, czyli powyżej warszawskiej średniej ;) Jazdy prowadzi dwóch instruktorów, dzięki czemu nie przyzwyczajasz się do jazdy z tą samą osobą. To pomaga, kiedy do samochodu wsiada egzaminator. Jazdy trwają tyle czasu na ile się umówiasz. Instruktorzy się nie spóźniają, są doświadczeni i znają się na tym co robią. Polecam tę szkołę

Autor: Monika
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 10.10.2010 godz. 21:56

Polecam szkołę Pana Jurka! Zdałam za drugim razem. W tej szkole instruktor ma bardzo indywidualne podejście do każdego kursanta, uczy nie tylko bezpiecznej jazdy, ale też myślenia na drodze. Dzięki Qursantowi ja i wielu moich znajomych mamy prawa jazdy!

Autor: Adam D
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 09.10.2010 godz. 15:02

Szkolenie od początku do samego końca prowadzone fachowo, na najwyższym poziomie. Egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem bez popełnienia żadnego błędu i jest to najlepszy dowód, że szkoła Pana Jerzego jest jedną z najlepszych dostępnych na rynku. Qursanta poleciłem już wszystkim znajomym i rodzinie - zarówno tym startującym od zera jak i tym, którzy przypominają sobie jazdę po długiej przerwie.

Autor: Krystian
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 09.10.2010 godz. 10:17

Serdecznie polecam Qursanta, świetne podejście i genialne techniki nauczania, które trafią nawet na najmniej podatny grunt. Jazdy prowadzone na Bemowie, gdzie najkrócej czeka się na egzamin. Dzięki prowadzącemu kurs ukończyłem w ekspresowym tempie i zdałem egzamin za pierwszym razem, pozdrawiam Pana Jerzego i wszystkich qursantów.

Autor: Łukasz
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 05.10.2010 godz. 22:00

Zdecydowanie polecam kurs z Panem Jerzym. Wspaniałe podejście, dobre rady i profesjonalizm. Zdałem egzamin za pierwszym razem.

Autor: Miron
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 08.09.2010 godz. 15:42

Wysoki poziom, miła atmosfera. Zdałem za pierwszym razem! Polecam!

Autor: Małgorzata
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 25.08.2010 godz. 07:30

Byłam uczennicą Pana Jerzego. Zaledwie rok temu otrzymałam prawo jazdy. Dwa dni temu wróciłam z wakacji ze Szwecji. W ciągu dwóch tygodni sama przejechałam 8 tys kilometrów. To najlepiej świadczy o klasie Ośrodka

Autor: kkk
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 19.06.2010 godz. 15:59

Jeżeli ten wpis zostanie usunięty, to znaczy że wszystkie te laurki w opiniach są redagowane, a co za tym idzie, mało wiarygodne.

Autor: Karola
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 16.06.2010 godz. 21:54

Bardzo profesjonalne podejście i nauka myślenia za kierownicą.Bardzo polecam !

Autor: Damian
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 26.05.2010 godz. 19:30

Jestem zadowolony z tego ośrodka, bardzo dobry sposób szkolenia młodych kierowców i gorąco polecam!!

Autor: Andrzej
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 20.05.2010 godz. 10:58

Polecam tą szkołę! Profesjonalny instruktor miła atmosfera, z pewnością będę mile wspominał naukę jazdy!:)

Autor: Gosia
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 29.03.2010 godz. 12:07

Gorąco polcema QURSANTA. Jazdy prowadzone bardzo profesjonalnie i w miłej atmosferze. Instruktorzy bardzo bardzo dobrze przygotują do egzaminu, mi udało sie zdać za drugim razem, tak wiec naprawde zachęcam:)

Autor: Boluś
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 10.03.2010 godz. 20:58

Bardzo polecam szkołe pana Jerzego. Jazdy w tej szkole nie tylko ucza jezdzic ale tez jest bardz sympatycznie. Zachecam wszystkich do zapisania sie na te kursy. !

Autor: Piotr
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 07.02.2010 godz. 16:13

Bardzo dobra szkoła. Profesjonalni i sympatyczni pracownicy; zawodowe i indywidualne podejście do kursantów, dogodne terminy. Szczególnie polecam instruktura Sebastiana.

Autor: Mariusz
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 18.01.2010 godz. 12:08

Wspaniała, kameralna szkoła. Indywidualne, bardzo osobowe podejście do kursantów i doskonałe efekty nauki. Egzamin zdałem za drugim razem, w środku mroźnej zimy, z parkowaniem i zawracaniem w haładach śniegu. Pan Jerzy i jego drużyna instruktorów przygotowali mnie nawet do tak ekstremalnych warunków. A siadając pierwszy raz za kierownicę nie umiałem nawet przekręcić kluczyka w stacyjce. Tutaj nauczyłem się wszystkiego. W Qursancie cały czas czułem się najważniejszym uczniem. Gorąco polecam!

Autor: siostra rafala
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 20.12.2009 godz. 17:40

Drodzy Potencjalni Kursanci! Jeśli jeszcze się wahacie, czy to jest aby dobry wybór- rozwieję Wasze wątpliwości- to jest najlepszy z możliwych wyborów! Pan Jurek jest cudownym człowiekiem i naprawdę czujesz, że chce Cię nauczyć jeździć, nawet czasem bardziej mu na tym zależało, niż mnie chyba;) naukę jazdy z Panem Jurkiem uważam za jedne z najlepszych kursów, jakie w życiu odbyłam, chciałabym trafiać na tylko takich jak on nauczycieli. polecam i mogę się założyć o ciężkie pieniądze, że z tego wyboru każdy, kto go podejmie będzie zadowolony. Panie, Panie Jurku najserdeczniej pozdrawiam, no i życzę raz jeszcze wspaniałych świąt i satysfakcji z pracy w Nowym Roku:)

Autor: Konrad
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 19.12.2009 godz. 13:58

Polecam Pana Jerzego i jego szkołe. Szybko i sprawnie zdałem prawko, i jestem mega zadowolony z wydanych tu pieniędzy. To nie są zwykłe nudne lekcje. Mega! Polecam jeszcze raz :D

Autor: Maciek
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 23.09.2009 godz. 19:11

Jazda z panem Jerzym i jego ekipą daje dużą satysfakcję oraz stuprocentową gwarancję uzyskania prawka, ja zostałem tak wyszkolony że do egzaminu podszedłem na pełnym luzie i zdałem za pierwszym razem, pozdrawiam i polecam

Autor: asia
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 10.09.2009 godz. 22:57

No nie wierzyłam ,ze można tak bardzo zakocha się w jeździe samochodem i nawet czu sie w trakcie nieźle zrelaksowanym:))) Ale z Panem Jurkiem niemożliwe stało się możliwe:) Cudowny człowiek i w pełni profesjonalny instrukor i bezstresowa jazda po zatłoczonej Warszawie,tak mozna w skrócie opisa moją przygodę z Qursantem. Wszystkim,którzy chca poczu to samo,goraco polecam:) Egzamin zdałam za drugim razem,ale pierwszy według mnie tez nie był nie zdany. Mówiąc delikatnie Pan egzaminator był człowiekiem bardzo azszuflatkowanym w procedurach nie do końca znając ich sens. A ja dałam się obla myślac,ze nie właczenie kierunkowskazu kończy egzamin...no ale coż... Drugi raz byłam nie ugięta,zero błędów:) I teraz dzięki Panu Jurkowi czekam juz tylko z uśmiechem na ustach na odbiór prawa jazdy!!! Dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam:)

Autor: Przemek
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 24.08.2009 godz. 15:11

Qursant to szkoła warta polecenia.Teoria poprowadzona profesjonalnie przez pana Jerzego to świetne przygotowanie na egzamin teoretyczny a kazda godzina jazd w tej szkole uczy wielu rzeczy praktycznych w codziennej jeździe. Ja zdałem za 1 razem obydwa egzaminy dzieki rozległej wiedzy pana Jurka nie miałem problemów z nie znajomoscią tras oraz z manewrami samochodem. Dziękuje panie Jurku za to że mnie Pan nauczył dobrze jeździc i co ważne myslec w trakcie jazdy oraz czytać znaki.Polecam Qursant każdemu kto chce szybko i bezstresowo zrobic prawo jazdy i cieszyć się przyjemnością z niej.

Autor: Adam
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 13.08.2009 godz. 18:26

Po prostu świetny instruktor!! Lekcje ciekawe, jazdy przyjemne. Aż chce się jeździć! :) POLECAM wszystkim! Pozdrawiam Panie Jerzy! :)

Autor: A.T.
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 12.08.2009 godz. 21:41

Pan Jerzy szkoli profesjonalnie i z zaangażowaniem. Bardzo dobrze uczy techniki jazdy i manewrowania samochodem. Doskonale zna rejony egzaminacyjne i wymagania egzaminatorów. Polecam.

Autor: Monika B.
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 31.07.2009 godz. 13:04

Gorąco polecam szkołę Qursant! Profesjonalnie prowadzone zajęcia z teorii jak i praktyki. Nauka jazdy z Panem Jerzym była bezstresowa oraz przekazał mnóstwo dobrych rad i wskazówek. Egzamin praktyczny zdałam za drugim razem. Wszystkim moim znajomym będę polecała szkołę Qursant!

Autor: Natalia Włodkowska
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 08.07.2009 godz. 22:06

Wyśmienita szkoła.Pan Jurek przygotowuje bardzo profesjonalnie i rzetelnie do egzaminu.Podczas jazd czułam się bardzo bezpiecznie ponieważ Pan Jurek jest bardzo czujnym instruktorem.Z takim instruktorem Warszawa nie jest straszna nawet dla początkującego kierowcy.Jazda samochodem jest dla mnie teraz wielką przyjemnością ponieważ nauka przebiega bezstresowo.Ja zdawałam prawo jazdy na Ochocie.Trasa egzaminacyjna była mi dokładnie znana ponieważ Pan Jurek pokazał mi całą dzielnice i szczególna uwagę zwrócił na specyficzne i trudne miejsca na drodze w Warszawie.Następnym razem jadąc ta sama droga czułam się pewnie, wiedziałam jak powinnam się zachować.Natomiast jeżeli chodzi o część teoretyczna wykłady były dobrze przygotowane i treściwie. Dodatkowo dobrze przygotowane materiały do nauki zostały rozdane.W czasie wykładów nawiązywała się rozmowa i czynnie bierze się udział w zajęciach.Powodzenia dla wszystkich.Macie jakieś dodatkowe pytania to pytajcie mnie,chętnie pomogę

Autor: Konrad Ł
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 27.06.2009 godz. 13:29

Egzamin zdałem za pierwszym razem!. Szkoła jazdy prowadzona przez Pana Jerzego oferuje wysoki poziom szkolenia. Zajęcia teoretyczne nie ograniczają się tylko do biernego słuchania, ale także wymagają skupienia, gdyż wykładowca wspólnie z kursantami rozwiązuje wszystkie testy egzaminacyjne. Pan Jerzy prowadzi jazdy w miłej, bezstresowej atmosferze. Uczy świetnej techniki jazdy po łuku oraz parkowania. Polecam wszystkim szkołę QURSANT !

Autor: asia
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 26.06.2009 godz. 21:38

Bardzo dobra SZKOŁA JAZDY!!!!!Polecam wszystkim wybór QURSANTA dla tych którzy chcą naprawdę nauczyć się jeździć samochodem.Profesjonalność, rzetelność i miła atmosfera to atuty tej szkoły.Zdałam za pierwszym razem:) Dziękuje bardzo Panu Jerzemu za cenne wskazówki i cierpliwość w czasie nauki jazdy:) Pozdrawiam:)

Autor: Małgosia
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 18.06.2009 godz. 09:24

Kurs odbyłam w innej szkole i miałam spory problem ze zdaniem egzaminu. Dopiero dzięki jazdom z Qursantem udało się zdobyć upragnione prawo jazdy. Dziękuję :-)

Autor: Aneta S
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 01.06.2009 godz. 21:23

Egzamin zdałam za drugim razem i to dzięki Panu Jurkowi. Pełen profesjonalizm bezstresowa jazda i co ważne Pan Jurek uczy myśleć za kierownicą. Polecam wszystkim tę szkołę.

Autor: Piotrek
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 23.05.2009 godz. 15:51

Polecam wszystkim tą szkołę!!!Pełen profesjonalizm. Fachowe i rzetelne podejście do tematu:)W ciągu 30 godzin nauczyłem się jeździć, a co ważne sprawnie poruszać po warszawie. Wszystko dzięki panom Grzesiowi i Jurkowi! Pozdrawiam i 3majcie tak dalej!!!

Autor: Krzysztof K.
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 20.04.2009 godz. 11:03

co tu duzo mowic. Pan Jurek jest bardzo wymagajacy ale to duzy plus dlatego egzamin zdalem za pierwszym razem :) za co dziekuje. dziekuje za profesjonalne przygotowanie, za mila atmosfere podczas kursu, za wiare we mnie bo dzieki temu moge sie cieszyc ze jezdze ;) naprawde goraco polecam QURSANT\'A!!!!!! profesjonalizm, mila atmosfera, indywidualne podejscie do kursanta, za dodanie wiary we wlasne mozliwosci. jeszcze raz OGROMNIE DZIEKUJE PANIE JURKU. JESTEM DOZGONNIE WDZIECZNY. zycze dalszych sukcesow zawodowych i mnostwo kursantow. pozdrawiam serdecznie. QURSANT IS NUMBER 1!!!!!! ;)

Autor: Agnieszka
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 07.03.2009 godz. 00:34

Bardzo polecam. Pan Jurek jest bardzo wymagającym nauczycielem (tak jak powinno być) i jednocześnie otwartym, młodym duchem człowiekiem. Efekt murowany!!! Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Dziękuję Panie Jurku.

Autor: Krzysiek
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 02.03.2009 godz. 12:42

wspaniała szkoła jazdy ,zdalem za pierwszym razem , pełen profesjonalizm i przyjemna atmosfera nauki, pozdrowienia dla pana Jurka

Autor: Wilhem
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 25.02.2009 godz. 16:59

Ja także gorąco polecam wybór Qursanta! Zdałem za pierwszym razem. Instruktor jest i wymagający i sympatyczny!!

Autor: Piotr Fryc
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 04.02.2009 godz. 14:51

Nic dodać nic ująć. Szybka i bezstresowa droga do prawa jazdy. Polecam każdemu. Pozdrawiam.

Autor: Rafal Letmanowski
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 30.12.2008 godz. 17:04

Nie biegalem po innych szkolach, nie szukalem ukladow ani innych ulatwien-ta szkola w pelni pozwolila mi zdac za 1 razem. konsekwencja, obowiazkowosc, wiedza, przyjazna amosfera i zero stresu-to moje wspomienia. polecam i zycze 100% zdawalnosci:)

Autor: Lena
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 22.12.2008 godz. 01:07

Jestem bardzo wdzięczna Panu Jurkowi za profesjonalne przygotowanie do egzaminu i do poprawnej, bezpiecznej i bezstresowej jazdy w każdym miejscu, w każdej sytuacji. Nawet nauczył mnie, jak pokonać stres na egzaminie praktycznym (z którym miałam poważny problem) żeby spokojnie panować nad wszystkim i się udało! Nie wyobrażam sobie lepszego instruktora, ma bardzo duże doswiadczenie, nie tylko wie o wszystkich trasach egzaminacyjnych, ale też o każdym szczególe (to ważne, bo zwraca uwagę na wszystkie detale i niczego nie przepuszcza) zapewniając doskonałe nabycie umiejętności wymaganych na egzaminie i umożliwiających zgodne z przepisami oraz swobodne prowadzenie pojazdu. Już gorąco poleciłam Pana Jurka kilku osobom. Zawsze czułam, że angażuje się w pełni podczas każdej lekcji, czułam, że jest prawdziwie obecny, a nie odbębnia swej pracy i wydaje mi się że każdego może nauczyć szybko dobrze jezdzić.

Autor: Klara
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 18.12.2008 godz. 13:56

Gorąco polecam każdemu, kto chce nauczyć się prowadzić samochód (a nie tylko zdobyć \"papier\"). Na egzaminie 6 razy skręcałam w lewo (z tego 5 razy w miejscach, w których wcześniej nie wykonywałam tego manewru) - wszystkie skręty poprawne. Egzamin zdałam. Panie Jerzy bardzo dziękuję za cierpliwość i wielokrotne powtarzanie dobrych rad do chwili, aż wreszcie zaczęłam z nich korzystać (na egzaminie bardzo się przydały).

Autor: Dorotka
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 15.12.2008 godz. 18:43

Pan Jurek świetnie mnie przygotował do egzaminu i do dalszej, samodzielnej nauki jazdy samochodem. Nabrałam pewności siebie za kierownicą. Zdałam za pierwszym razem na Powstańców Śląskich :) Dziękuję za wszystko :)

Autor: Kasia
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 08.12.2008 godz. 17:46

Rewelacja! Dzięki Panu Jerzemu jazda samochodem stała się przyjemnością a wykonywanie, wydawałoby się, skomplikowanych manewrów, niemal odruchem. Indywidualne podejście do każdego kursanta w połączeniu z anielską cierpliwością dają murowany efekt na egzaminie (zdany za drugim podejściem). Polecam!!!

Autor: Ania
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 05.12.2008 godz. 13:08

Bardzo dziękuję za cierpliwość wiarę we mnie:). Dzięki temu w końcu jeżdzę!

Autor: Agata
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 05.11.2008 godz. 14:30

Dzisiaj zdałam egzamin na Powstańców Śląskich. Było to moje drugie podejście. Cieszę się, że w końcu otrzymam ten dokument. Wiem jednak, że bardziej niż \"papier\" liczą się umiejętności bezpiecznego zachowania się na drodze. Co będę starać się wcielać w życie. Dziękuję Panu Jurkowi za okazaną cierpliwość. Z czystym sumieniem polecam przyszłym kierowcom!

Autor: Piotrek
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 05.11.2008 godz. 11:27

kurs jak najbardziej w porządku ! Szybko, sprawnie, bezpiecznie i z rozumem. oczywiscie zdalem za pierwszym razem :D polecam !

Autor: Ania
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 10.10.2008 godz. 09:19

Kurs w Qursancie był bardzo dobrym wyborem.Pan Jerzy ma dużo cierpliwości i doświadczenia zarówno jako kierowca, jak i instruktor. Jazdy szybko stały się przyjemnością a nie stresującą koniecznością. Egzamin zdalam na Radarowej, za drugim podejściem.

Autor: robson
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 06.10.2008 godz. 12:21

bardzo sprawnie poprowadzony kurs teoretyczny, zreszta praktyczny tez. bez stresu, mila atmosfera, swietne przygotowanie - egzamin zdany za pierwszym razem mowi za siebie. jak najbardzeiej polecam.

Autor: Rafał
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 19.09.2008 godz. 12:04

Panie Jurku, podczas egzaminu przypominały mi się Pańskie rady: spójrz tam, zwróć uwagę na to, widząc to? przygotuj się do? Efekt ? mimo ogromnego stresu zdałem praktykę za pierwszym razem! Dziękuję!

Autor: julia
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 03.09.2008 godz. 22:38

Bardzo dziękuję! Egzamin zdany przy pierwszym podejściu :) To dzięki Panu Jurkowi! Dzięki dzięki dzięki.

Autor: EwaH
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 02.09.2008 godz. 11:31

Fachowo i rzetelnie, a do tego życzliwie, sympatycznie i arcyspokojnie. Pan Jerzy bardzo dobrze tłumaczy manewry, daje wiele cennych rad. Zajęcia zaczynają się i kończą punktualnie. Wiesz, za co płacisz. Polecam.

Autor: ewa
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 30.08.2008 godz. 18:33

Polecam wszystkim qursanta! Kurs przeprowadzony rzetelnie i w miłej atmosferze. Pan Jerzy jest wspaniałym instruktorem, nauczy kierować samochodem nawet najbardziej opornych kursantów.

Autor: Jacek
 Napisz do użytkownika
Wysłano: 28.08.2008 godz. 22:04

Polecam w 100%, bardzo rzetelnie i dobrze poprowadzone szkolenie. Pozdrawiam Pana Jerzego!

Pozycjonowanie lokalne polityka prywatności